Wednesday, February 2, 2011

Novel Digested!!

Ramlee Awang Mursyid



Asamualaikum....how's ur day guys....kali ni aku nak share hobi aku- membaca novel......huhu kawan2 aku yg minat novel sumer pelik ngan aku naper aku fanatik sangat ngan karya Ramlee Awang Mursyid??...org cakap novel die novel thriller...so?? .seriously novel dia mmg bagus... mmg keagamaan mendalam..korang patut baca!!



 ni la 4 novel yg paling aku minat dalam dunia ni...mmg best tahap gila ar....mule cerita die pasal sorang dak pempuan kl(haryani) ni koma then gi zaman silam-kesultanan m'yu melaka. then jatuh cinta kat sorang pahlawan silat yg mmg hebat..then laki tu tepaksa tikam haryani ngan keris sakti dia despite diorang jatuh cinta..nak tau sinopsis seterusnya?? nak tau tanya k haha ^.^







ni koleksi novel2 yang aku dah ada and certain yg aku takda..





                                                                         













ni novel yg plg latest...berlatarbelakangkan hutan hujan dan banjaran di Keningau Sabah...dalam proses menghabiskan pembacaan haha ^.^






ni salah satu hobi aku....wait for my next hobby k...  kansamnida, arigato gozaimasu, xie xie, terima kasih  kerana membaca....nantikan update seterusnya...Asalamualaikum #.^

4 comments:

as-syifa' said...

paan!..bawak buku hijab sang pencinta dengan cinta sufi dan rahsia perindu kat aq..!!.nak baco...beley

farhan asris said...

bole bole....hijab tu lom beli...weh tu novel sambungan ke tiga ar....ko kene baca bagaikan puteri, cinta sang ratu then baru hijab sang pencinta...cinta sufi yg ke-4...rahsia perindu nanti aku bawak k ahaha

naienOnly said...

paann. na baca rahsia perinduu ! :(

farhan asris said...

weh ta'in sorry....tetinggal kat rmah....aku nak bawak ritu...beg aku tersarat...ko lambat g tau....yg ade kat blik aku snag cinta sang ratu, 9 nyawa, ranggau cinta sufi ngan rayyan fantasi....yg len sume kat rumah huk huk