Wednesday, February 2, 2011

SESI TA'ARUF - INILAH FARHAN YANG KORANG KENAL

aku blurr gile nak tulis ape kat sini......tapi still wanna share sumthin gak haha.....ni lah beberapa exposure tentang diri aku yg aku rasa tak penah dikeluarkan secara officialnya..enjoy ^,^


ni la aku...ni time kat kelas time Amal and the geek tgah wat presentation Pengajian Sosial..aku ngan aril siap posing lak depan tu....ada org cakap aku guru cemerlang..thanx ..haha XD aku mmg suke posing pelik2..thanx to Aril sudi jadi pelik sekaki

Damn it!! lately time nak balik tahun baru cina ramai kengkawan aku tanye " Paan !! tak blik Kedah ke"..aku pon ..what the heck haha.....salah aku btw sbab takde dialek perak...nak wat caner tpat aku membesar guna BM baku haha....

satu-satunya daerah kat Perak ade Komuter...haha jgan jeles :D 
ni la signboard kilang proton....blakang die Proton City...mmg moden..
ni la Tasik Proton City....kawasan yang dikelilingi banjaran titiwangsa..mmg cantik dan nyaman...biasenye tpat2 lawa camni sure kapel wat ehem2 kat sini...that's why even tho aku dok kat sini dalam setahun 2 kali camtu je aku hang out kat sini...XD

enough with my hometown....nila siblings aku...chumel tak...ni tyme retro dulu2...cube teka aku yg mane :D
ONE BIG HAPPY FAMILY .....Ni la family aku...lovely isn't it :D...actually ade sorang lagi...die takde time ni..ni time raya 2010 kat kampung ayah aku-Bagan Datuh perak.....plg kiri Ahmad Farizul Asris ( studying UPSI ) kiri dia mama chumel aku Zainab Bte Idriss..tengah big daddy aku Asris bin Ali ( PK Form 6 ) kiri die akak aku Siti Ai'syah Asris ( Graduan USM, Penang) and PPEEWIIT kiri skali Ahmad Farhan bin Asris ( IPG KBM ) ^.^


 that's all for today.....aku akan expose lagi tentang diri aku officially kat sini dari semasa ke semasa stay with me k...xoxo


4 comments:

as-syifa' said...

paan...^^..ado gamabaq aq kut cikit...hahahhahaha...boh la yg besau2 ckit...haha..!...welcome to dunia belog aan..^^

STORY OF ME said...

gud job !

Akhbar Khaleem Razakk said...

gud job la paan.. cantik.. heh3..!

farhan asris said...

tenkiu tenkiu....lawat lagi k belog aku hhe